Training

Trainingstijden en startlocatie
De trainingen zijn elke dinsdagavond en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 20:30 uur.
We starten bij MFA 'De Bast', Boslaan18 in Onstwedde.

Zie voor meer informatie over het zomerlidmaatschap onder het kopje 'nieuws'.

 

Veiligheid
Bij het invallen van de schemering is het dragen van een reflecterend hesje verplicht! Het is niet toegestaan om te lopen met oordoppen/muziek tijdens de trainingen.

 

Verbeterpunten, klachten en andere meldingen
Rechts van deze pagina kun je een formulier vinden waarmee verschillende meldingen richting het bestuur kunnen worden gedaan. Over het door jou aangegeven onderwerp zal het bestuur tijdens een bestuursvergadering met elkaar in gesprek gaan. Vervolgens  zul je hierop reactie van het bestuur krijgen. Het is mogelijk dat het bestuur je nog om een extra toelichting vraagt. We zullen als bestuur uiterst zorgvuldig met de melding omgaan.

U kunt het verbeterformulier uitprinten, invullen en in een gesloten envelop aan de trainers/bestuursleden afgeven. De trainers zullen zorgen dat dit bij het bestuur terecht komt.

 

Trainingen
Aan de rechterkant kun je het jaarplan vinden van de komende periode. Hierin wordt aangegeven in welke periode we zitten, maar ook wat voor soort trainingen er in deze periode worden gegeven. Daarnaast kun je ook lezen door welke trainer de training wordt verzorgd, mits er niet geruild is.

Trainers
Henny Nonkes is de assistenttrainer van HLC en op 11 april 2015 zijn Petricia Wever-Wubs en Eddie Heukers geslaagd voor hun examen gediplomeerde trainer. 

 

      Petricia Wever

                Trainer

      Henny Nonkes

         Assistent Trainer

      Eddie Heukers

              Trainer

 

 

 

 
Verbeterformulier HLC
4121-jaarplan okt tm december
NC-Websites