Lidmaatschap

Lid worden

Belangstellenden mogen 4 trainingen gratis meetrainen voor men besluit of men lid wil worden. Kun je minimaal 8 km in een uur hardlopen, dan kun je direct instromen bij onze groep. Anders bestaat er altijd nog de mogelijkheid om met onze beginnerscursus mee te doen. Houd daarvoor onze website in de gaten. Wil je lid worden, vul dan het aanmeldformulier in. Tevens vragen we je de gedragsregels te lezen.

Het lidmaatschap
Vanaf 16 jaar kun je lid worden van onze vereniging. Volwassenen (vanaf 18 jaar) betalen € 65,00 per jaar.  Leden van 16 en 17 jaar betalen € 35,00 per jaar.

Een tijdelijk lidmaatschap kost € 6,- per maand. Op het aanmeldformulier bij de opmerking geef je dan aan dat het om een tijdelijk lidmaatschap gaat en voor welke periode je lid wilt worden.

Je betaalt de contributie één keer per jaar door automatische afschrijving van je bankrekening. Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Word je lid na 1 januari dan willen we graag dat je zelf de contributie voor dat jaar overmaakt naar bankrekeningnummer NL79RABO01398.84661 t.n.v. HLC Onstwedde o.v.v. je eigen naam en woonplaats.

Het lidmaatschap geldt voor tenminste één jaar. Wanneer iemand zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt; krijgt hij/zij bericht van de penningmeester wat de exact te betalen contributie bedraagt.

Je mag jouw lidmaatschap niet overdragen aan familieleden of kennissen.

Wijzigen van gegevens
Ga je verhuizen of krijg je een nieuw e-mailadres? Geef dit dan even door aan de secretaris. Wij wijzigen dan je gegevens en brengen de KNAU op de hoogte van de wijzigingen.

Opzeggingen
Wil je geen lid meer zijn, geef dit dan vóór 1 november van het lopende jaar door aan de secreataris. Dit graag per email (hlconstwedde@gmail.com).

Let op: te laat opzeggen heeft tot gevolg dat je ook voor het volgende jaar verplicht bent contributie te betalen.

Deel deze pagina