We gaan weer beginnen 😁

Ingediend door André op za 09-05-2020 - 21:28

Zoals jullie waarschijnlijk al via de media hebben gehoord mogen we weer trainen. Wel hebben we ons te houden aan een protocol die ons door de Atletiekunie is aangereikt. Verzoek is om deze goed door te nemen en je er aan te houden bij de trainingen.

Dinsdagavond 12 mei zijn jullie weer van harte welkom bij de training. Zouden jullie je wel willen aanmelden via onze WhatsApp groep als je aanwezig bent.

Geslaagde eerste training

Ingediend door André op wo 13-05-2020 - 15:20

Gisteravond werd er voor het eerst weer getraind sinds 12 maart, uiteraard met alle richtlijnen van de Atletiekunie en 1,5 meter afstand.
De trainer had een mooie training bedacht. Een stukje loopscholing en een wisselduurloop via Wessinghuizerweg, Ter Wupping en Molenpaal. Een favoriet rondje van heel veel leden...

HLC Challenge week 17

Ingediend door André op ma 20-04-2020 - 14:57

Voor week 17 is de challenge als volgt:

Deze week een uitdaging voor onze benen: We zetten ons beenspieren aan het werk en gaan met de beenkracht bezig! 🦵🏻
Zoek een flinke heuvel, meerdere heuvels of een ander glooiend landschap waarvan je zeker weet dat je benen meer werk moeten verzetten dan bij een normale training.
Zelf kun je kiezen of je 1 heuvel meerdere keren pakt of voor het glooiende landschap gaat. Hoe moeilijk maak jij je het zelf? 😅👍🏻

We zien graag de reacties weer in de app!

HLC challenges

Ingediend door André op ma 13-04-2020 - 13:25

Omdat we voorlopig geen gezamelijke trainingen meer kunnen volgen, worden er door de trainers challenges bedacht die ieder individueel kan uitvoeren.

  • Week 15: Loop een ronde van meer dan 5 km in de vorm van een hart ♥️
  • Week 16: Als alternatief voor de Klap tot klap loop: hoeveel bruggen raak je aan tijdens je duurloop.

Deel je foto's van je route via onze Whatsapp groep, een selectie wordt hier op de site geplaatst.

Voorlopig geen trainingen

Ingediend door André op za 14-03-2020 - 10:05
Via de Atletiekunie hebben richtlijnen gekregen ten aanzien van het Corona virus. Na overleg met alle bestuursleden en trainers hebben we besloten om hierin mee te gaan en in ieder geval t/m 31 mei geen trainingen meer te geven. Zodra er nieuws te melden is en bekend is wanneer we weer mogen starten stellen we jullie natuurlijk op de hoogte.

HLC loopclinic uitgesteld tot september 2020

Ingediend door André op vr 06-03-2020 - 19:26

Normaal gesproken geeft HLC Onstwedde elk jaar in februari een loopclinic voor mensen die willen beginnen met hardlopen. Echter dit jaar stelt de vereniging de loopclinic uit tot september. Reden is de opleiding van drie nieuwe trainers tot hardlooptrainer, deze worden door de huidige trainers van de HLC begeleidt. Zodra de exacte startdatum bekend is zullen wij u berichten via deze site en andere media.

Trainerscursus HLC Onstwedde

Ingediend door Koos op wo 04-03-2020 - 20:51

Afgelopen november 2019 zijn 3 HLC leden begonnen aan een trainerscursus: Nadine vd Laan, Riëtte Draadjer en Alex Ensing.
Door het groeiende ledenaantal was het een noodzaak dat er nieuw trainers gezocht werden die de andere trainers konden bij staan en na de cursus zelf trainingen voor hun rekening kunnen nemen.