HLC Loopclinic voor beginners 2021

Ingediend door André op do 16-09-2021 - 18:46

Dit jaar starten we op dinsdag 2 november met de loopclinic voor beginners.

Gedurende drie maanden wordt er gewerkt aan het verbeteren van uw conditie. U ervaart hoe een professionele hardlooptraining verloopt. En er wordt persoonlijk advies gegeven.

De trainingen zijn elke dinsdag- en donderdagavond om 19:30u bij "De Bast", Boslaan 18 in Onstwedde.

Aangezien het dan alweer vroeg donker is, is een veiligheidshesje verplicht.

U kunt zich aanmelden via deze link, de kosten bedragen €30,-

Rabobank Clubsupport

Ingediend door André op do 07-10-2021 - 23:03

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Rabobank Clubsupport. Daarbij hebben we volgend doel opgegeven:
De laatste 1.5 jaar hebben we niet in wedstijdverband gelopen. Nu alles weer een beetje de goede kant opgaat en we hopelijk ook weer naar buiten kunnen willen we ons weer up-to-date presenteren. Wij hopen een mooi bedrag te kunnen besteden aan een nieuw fris clubtenue.

Je kunt ons daarbij helpen door op de HLC te stemmen. Alvast bedankt 👍

Run van Winschoten 50 km

Ingediend door Koos op vr 01-10-2021 - 18:55

Hoe kom je zo gek om 50 kilometer te gaan hardlopen!? Tja daar zit een verhaaltje aan vooraf met een zwart randje.

Kerst 2015….. Mijn vader moest heen voor een darmonderzoek want ze hadden bloed gevonden in zijn ontlasting. In eerste instantie maak je je nog niet gelijk zorgen want het kan zoveel zijn. Maar helaas, ze hebben toch een kwaadaardig gezwel gezien tijdens de onderzoek. Tja toen werden de kerst dagen toch minder mooi voor ons als gezin.

Reflecterend hesje

Ingediend door André op di 14-09-2021 - 23:48

Het wordt alweer vroeger donker. Betekent dat vanaf nu het dragen van reflecterend hesje weer verplicht is bij de training. Ook bij je loopjes die je voor jezelf doet kun je maar beter goed opvallen. Dus heb je er een, haal hem weer uit de kast, zo niet schaf er dan snel een aan.

HLC locatie trainingen 2021

Ingediend door André op wo 28-07-2021 - 19:35

De vakantieperiode is weer aangebroken, betekent dat er op de donderdagen een training op locatie is, georganiseerd door een van de leden.

De eerste training was in Sellingen verzorgd door Petricia, start vanaf de parkeerplaats bij het zwembad. Deze keer de rode route aan oostelijk zijde van Sellingen richting De Slangenborg.

De tweede training werd verzorgd door Paula, een ronde om Harpel, met voor de meeste nog onbekende paden. Langs het Mussel A kanaal en het Zonnepark Harpel.

Zomerplanning trainingen 2021

Ingediend door André op ma 12-07-2021 - 23:33

De planning voor de komende weken. Voor de nieuwelingen onder ons:
In de vakanties wordt op de donderdag een training op locatie verzorgd. Dit houdt ten eerste in dat we vanaf een andere locatie trainen (denk aan: Sellingen, Wedde, Stadskanaal enz.). Ten tweede wordt de training niet door een trainer gegeven maar door een lid van de club.
. Dus houd op woensdag/donderdag de groepsapp in de gaten voor info over de training op locatie!

Testloop - 6 Juli 2021

Ingediend door Koos op do 08-07-2021 - 21:09

Wegens een gebrek aan wedstrijden hebben we een testloop in het leven geroepen, zodat diegene die er behoefte aan heeft zich zelf kon testen. In het mooie Metbroekbos is een Ronde van 5 km uitgezet , die 1 of 2 maal kon worden gelopen.

Triangel Marathon 2021 bij de Runners

Ingediend door André op zo 27-06-2021 - 10:05

Van de Runners uit Stadskanaal kregen we een uitnodiging om deel te nemen aan hun Triangel Marathon. Dat is drie dagen achter elkaar samen gezellig hardlopen, per avond kun je dan 2x een parcours afleggen van 7km. Voor de beginnende hardloper is er ook een parcours van 3km.

Een groot aantal van onze leden heeft hieraan deelgenomen, de training op dinsdag werd vervangen door een avondje Triangel.

Alle uitslagen vind je hier op de website van de Runners.