HLC locatie trainingen 2021

Ingediend door André op wo 28-07-2021 - 19:35

De vakantieperiode is weer aangebroken, betekent dat er op de donderdagen een training op locatie is, georganiseerd door een van de leden.

De eerste training was in Sellingen verzorgd door Petricia, start vanaf de parkeerplaats bij het zwembad. Deze keer de rode route aan oostelijk zijde van Sellingen richting De Slangenborg.

De tweede training werd verzorgd door Paula, een ronde om Harpel, met voor de meeste nog onbekende paden. Langs het Mussel A kanaal en het Zonnepark Harpel.

Voor nummer 3 op 29 juli had Trijnie een route uitgezet in Vlagtwedde, gestart werd vanaf de Sporthal aan de Wischmei. Eerst richting Renneborg en via Smeerling weer terug, een route van ongeveer 10km.

Pieter zorgde, ondanks zijn blessure, voor route nr 4. Startpunt in Wedde, via de Ossedijk naar het Burgermeester Engbert Drenth bos in Vriescheloo om vervolgens via de Pastorielaan, Bisschopsweg en Weddermarke terug te gaan naar Wedde. Een rondje van ongeveer 10km, begeleid door Pieter voorzien van reflectiehesje op de fiets, ook heel handig als verkeersregelaar. Onderweg nog tips gekregen van oud wielrenner Arie van Houwelingen, bijna 90 jaar en toch nog heel kwiek op de fiets. Bij aankomst in Wedde stonden er diverse versnapperingen klaar, waarvoor hartelijk dank.

De vijfde locatie werd verzorgd door Bert, de eerste ronde via het Rennebos (what's in a name) naar het Pagedal en terug naar start. Na een versnapering volgde een tweede ronde via de heuvels bij de Rode Loper, om vervolgens over te steken naar het Vledderbos en daarna weer terug naar het startpunt. Halverwege en aan het einde stond er weer een versnapering voor ons klaar, gezien het broeierige weer was dit wel heel erg lekker.

De zesde en de laatste in de rij bij André vanuit Veele, een rondje van 10km meest onverhard. Vanuit Veele richting Wedde en daarna ook weer terug.