Nieuws

Op 1 juli 2024 kun je deelnemen aan de Onstwedder Omloop. De Omloop is een gezellig hardloopevenement waarbij het parcours van 2,5 km start nabij de Brink aan de Dorpsstraat, door het park en langs de ijsbaan gaat. Met 4 afstanden – 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km – kun je kiezen welke afstand jou het beste past. Onderweg word je aangemoedigd door de toeschouwers.

Zaterdag 30 december 2023 was het weer zover, de Oudejaarsloop van Blijham. De laatste loop in 2023 waar we de afgelopen periode naar toe getraind hebben.

Hardloopclub Onstwedde organiseert op zaterdag 3 februari 2024 in samenwerking met Stichting Wandelen in Westerwolde een crossloop en wandeltocht door het mooie Westerwolde. 

Opleiding dag basis loop trainer niveau 3..

Vandaag de eerste workshops van de zes.
De eerste is verplicht voor loper en begeleider.
We hebben vandaag (heel veel) informatie gekregen over hoe de opleiding er uit ziet, wat wordt er van de aanstaande trainer verwacht en wat wordt er van de begeleider verwacht.

Afgelopen dinsdagavond starten onze clinic voor de beginnende hardloper. 14 enthousiaste deelnemers zijn van start gegaan om het hardlopen onder de knie te krijgen. Wij wensen de deelnemers een leerzame maar vooral plezierige trainingen toe tijdens deze clinic. En natuurlijk een positief eindresultaat, waarbij ze vijf kilometer non stop kunnen hardlopen.

Drie HLC leden deden zaterdag 14 oktober mee met de Zuidlaardermarktloop. Pieter, Petricia en Henderyke behaalden mooie prestaties op de 10 km in het gezellige centrum van Zuidlaren.

Woensdag 4 oktober werd in de Klinker de uitslag van Rabo Club Support 2023 bekend gemaakt.
Dat leverde voor de HLC een mooi bedrag op van € 525,40.
Rabobank bedankt voor deze mooie actie en alle stemmers bedankt !!!

Deel deze pagina