Halve van Haren

Haren

Het duurt nog even, maar het goede nieuws is dat de voorpret dan alleen maar langer is! Zaterdag 11 maart is Haren en omgeving het toneel van de 39e aflevering van de voorjaarsklassieker de RunX Halve Marathon van Haren. Het parcours is wat gewijzigd ten opzichte van de vorige edities, maar loopt nog steeds door het schitterende Hondsruglandschap, het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder.
Naast de halve marathon is er de mogelijkheid om een 10 kilometer te lopen. Dat is ook een verandering ten opzichte van vorige jaren en sluit meer aan bij de behoefte van veel lopers om op die afstand een tijd neer te zetten.
Bij de halve Marathon en de 10 km zijn er geen leeftijdscategorieën meer waarop een klassement wordt opgemaakt. Er zijn bij beide afstanden drie prijzen te winnen voor de snelste mannen en drie prijzen voor de snelste vrouwen. En mooie prijzen voor verbetering van het parcoursrecord van de halve marathon.
De inschrijving is geopend! De ervaring van de afgelopen jaren is dat het heel snel gaat en dat lang van tevoren de loop ‘uitverkocht’ is. Dus ga snel naar de website en geef je op!

Deel deze pagina